Vítejte na TOPCOOKBOOKS.CZ
"Chceme postupně nabídnout nadstandardní kuchařské knihy nejvěhlasnějších kuchyní od největších kuchařů světa“
To je hlavní myšlenka tří autorů, profesí sice odlišných, ale spojených tématem - gastronomie.
Marek Šáda, šéfkuchař, který vařil v New Yorku a v Praze vystřídal řadu dobrých a lepších restaurací, přičemž dokázal šéfovat hned dvěma najednou.
Milan Ballík, dlouholetý významný novinář a recenzent restaurací, kde jeho „domovským“ působištěm byla dlouhou dobu lifestylová sekce ekonomického týdeníku Euro. Jeho články se pravidelně také objevovaly i v časopisu Barlife či projektu Culinary art of living.
Aleš Pavlíček, majitel grafického studia, vydavatel několika kuchařek a uměleckých projektů. Fotograf špičkové gastronomie a velký nadšenec dobrého jídla.
"Doufáme, že se nám naším důkladným výběrem podaří zprostředkovat pro vás zážitek a inspiraci s vůní světové gastronomie."
Marek, Milan a Aleš